Header - Werken bij IAK

IAK heeft de ideale baan. Ook voor jou?

HR visie en jouw carrière bij IAK

Door goed te luisteren naar wat de klant en medewerkers vinden, kunnen wij het verschil maken. Daarom houden wij periodiek medewerkerbetrokkenheidsonderzoeken en klanttevredenheidsonderzoeken. Het verschil maken we voor de klant door goede producten en voorwaarden aan te bieden maar ook door een goede service te verlenen. De klant staat centraal in ons denken en doen. Voor onze medewerkers willen wij ruimte voor eigen ontwikkeling bieden. Samenwerken over afdelingen en klantgroepen heen met een open mind voor de ontwikkelingen in de markt.

Samen, fris, actief en helder zijn onze kernwaarden. Op basis van deze waarden willen wij onze medewerkers een werkomgeving bieden die veilig en vertrouwd is en waar vakmanschap en vrijheid worden nagestreefd.

Wij geloven erin dat onze medewerkers energie krijgen als ze een baan hebben, die aansluit bij hun passie en waarbij zij hun talenten kunnen inzetten. Medewerkers die op deze manier werken zijn enthousiast over wat ze doen en betrokken bij hun werk. Als jouw passie ligt in het verzekeringswezen en je samen met ons de klant centraal wilt stellen, solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures. Mochten er geen passende vacatures zijn dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Wij horen graag van je waarin jij het verschil kunt maken.

IAK heeft de ideale baan. Ook voor jou?

Maak kennis met IAK Verzekeringen als werkgever en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor je carrière. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij altijd binnen twee weken contact met je op voor een terugkoppeling. Als wij voldoende aanknopingspunten zien, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

De procedure maken we bekend bij het eerste gesprek. Als blijkt dat jouw ambities en vaardigheden passen bij IAK Verzekeringen, ontvang je van ons een aanbod. 

Geen passende functie bij IAK?
Kijk dan ook eens bij ons zusterbedrijf:

Meeus logo
Volg ons Like ons iak.nl